GEZOCHT: VRIJWILLIGERS BUITENWERK 

We hebben nog wat steun nodig, om het vele werk dat verricht wordt/werd door onze eigen technische dienst tijdens de coronatijden, in te halen of te compenseren.

Het buitenwerk is inderdaad een realiteit van elke lente, en dit vraagt enorm veel extra inspanning die onze eigen diensten nu maar met mondjesmaat kunnen leveren. De bouwwerken lopen ten einde, er moeten nog veel mensen "ingehuisd" worden en er werd recent veel verhuisd. Daarom willen we uitzien naar enthoesiaste vrijwilligers, zowel uit onze vaste groep als nieuwe geïnteresseerden, om ons te flankeren bij het vele tuinwerk.

Verwachtingen:

* U bent creatief en werklustig

* U heeft een gezondheid die goed scoort op 2 punten: - U bent in staat  om manueel werk te doen in de tuin

* U bent covid-vrij, en U hebt de laatste 2 weken geen covid-test ondergaan.

* U kan werken in teamverband

* U heeft bij voorkeur groene vingers en U kan met bepaalde tuinmachines werken.

* U bent bereid een medische test af te leggen voor enkele punten (risico werken buiten, coronatest, ...).

Voor meer informatie en uitleg neem gerust contact op via het algemene nummer (09 381 08 08) om een gesprek te hebben met de verantwoordelijken van het gebouwenonderhoud.

 

VRIJWILLIGERS GEZOCHT (cafetaria, wandelen, ... zowel week als weekend)

Heeft u een hart voor ouderen en wat vrije tijd over? Dan is vrijwilligerswerk bij ons misschien wel iets voor u.. Vrijwilligers leveren een belangrijke bijdrage tot een huiselijk klimaat in onze voorziening en brengen een stukje van de buitenwereld binnen voor onze bewoners. Wij zijn steeds op zoek naar mensen die zich in hun vrije tijd af en toe zinvol willen inzetten en die graag contacten leggen met ouderen. Het vrijwilligerswerk is zeer gevarieerd en er wordt individueel besproken welke interesses de vrijwilliger zelf heeft. In tijden van COVID zijn de vragen naar vrijwilligers meer gericht naar specifieke en wijzigende opstellingen in het aanbod, vooral de cafetaria kent een wijzigende opstelling. Ook het onthaal van bezoekers krijgt andere aandacht.

Vrijwilliger07 

 

Contacteer Mevr. Ingrid Parmentier
Tel. : 09 381 08 08
Mail : [email protected]rg.be

of Mevr. Ellen De Coster
Tel. : 09 381 08 08
Mail : [email protected]