Bent u in opleiding en zoekt u een stageplaats?
Zoals onze opdrachtsverklaring het stelt, zien wij het als een opdracht om een maatschappelijke relevante waarde toe te voegen aan onze werking. Dit uit zich in het begeleiden en opleiden van jonge en minder jonge mensen. 

U kunt uw aanvraag richten naar onze stagebegeleidingsdienst die uw individuele vraag zal behandelen of via mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Momenteel werken wij samen met UZ Gent, Artevelde hogeschool, Ho Gent, Vesalius-instituut, Vives Hogeschool Kortrijk, Odissee, VSPW Gent, VSPW Kortrijk, Leiepoort Campus Sint-Theresia, Leiepoort Campus Sint-Vincentius, Erasmus Deinze, Rudolf Steinerschool Vlaanderen, Familiehulp Opleiding zorgkundige, Benedictuspoort Campus Ledeberg, KA Tielt (Campus Reynaert), VZW Thuishulp Oost-Vlaanderen, De Beuk, UCBO, VDAB, Vibso Leieland, …

Jaarlijks ontvangen wij meer dan honderd studenten met verschillende achtergronden en opleidingen in onze afdelingen. Afhankelijk hiervan wordt u een afdeling en stagebegeleider toegewezen en uw individueel traject besproken. U krijgt van ons uw individuele stagerooster. Deze stageroosters worden in een totaalrooster over alle afdelingen heen opgemaakt waarbij het maximum aantal studenten besproken wordt om de kwaliteit van de begeleiding hoog te houden. Bij een te grote vraag worden ook studenten geweigerd. De begeleiding gebeurt op maat van de student en u maakt hierbij deel uit van onze teams.

Over de middag kunt u net zoals onze personeelsleden bij aankoop van een maaltijdbon genieten van een volle maaltijd, een pastamenu.
Wij voorzien een individuele locker voor uw persoonlijke spullen waarvoor u wel zelf een hangslot moet voorzien. De afdelingssleutels noodzakelijk voor de werking zijn verkrijgbaar na afgifte van een waarborg aan de receptie. Er is voldoende parkeergelegenheid en ook per fiets of openbaar vervoer is onze instelling goed bereikbaar.