Indien nodig zorgen wij voor de aanvraag van uw aansluitingsnummer bij Sodexo en maken een overschrijvingsformulier klaar zodat u dit enkel aan de bank dient te bezorgen. De prijs per cheque bedraagt 9 euro / 10 euro, afhankelijk van de regelgeving. Jaarlijks ontvangt u een attest voor fiscale aftrek van Sodexo.

Strijkdienst
Is zelf strijken een last geworden? Heeft u een gebrek aan tijd? … Wij doen het voor u. U brengt uw mand was bij ons binnen en 48 uur later kan u deze gestreken weer komen ophalen.

Hulp in het huishouden
(Enkel voor onze bewoners van de assistentiewoningen)
Heeft u eenmalig of op regelmatige basis hulp nodig bij wassen, schoonmaken, ramen poetsen, grote kuis, … dan is er voor onze bewoners in de assistentiewoningen de mogelijkheid om dit te laten doen via dienstencheques.

Vervoersdienst
Bent u nog mobiel of zit u in een rolwagen, geen bezwaar, onze aangepaste busjes met rolwagenlift brengen u naar waar u wil. Indien u dit wenst, begeleidt de chauffeur u graag de gehele tijd tot uw terugkomst thuis. Vervoer is bij voorkeur mogelijk tussen 10u en 16u op weekdagen. Gelieve minimum 48 uur op voorhand te reserveren. Er wordt 1 dienstencheque per uur aangerekend, alsook een kilometervergoeding. Deze dienst is bedoeld voor alle mensen die aan de diensten van onze organisatie verbonden zijn.

Ons erkenningsnummer: 02017