Onze animatie-activiteiten vindt u dag per dag op onze activiteitenlijst.
Download ze hier !

Op dinsdag 29 mei nemen we deel aan een quiz georganiseerd in het WZC Sint-Franciscus te Vinkt.
Alle woonzorgcentra van Deinze nemen het tegen elkaar op.We nemen deel met 2 quizgroepjes van telkens 3 bewoners en 2 begeleiders. Hopelijk komen we met de hoofdprijs naar huis!

Supporters altijd welkom vanaf 14.00u in woonzorgcentrum Sint-Franciscus te Vinkt. 

 

Ter gelegenheid van moeder- en vaderdag willen we onze bewoners trakteren op een optreden van Lia Linda.
Dit optreden gaat door op woensdag 30 mei om 14.45u  de polyvalente zaal.

lia linda

We kunnen het wereldkampioenschap voetbal niet zomaar laten voorbijgaan zonder enige aandacht te hebben voor onze Rode Duivels. Daarom hebben we reeds enkele activiteiten gepland. 

Op maandag 18 juni spelen de Rode Duivels hun eerste wedstrijd, daarom trakteren we de bewoners op een lekker gebakje in de vorm van een voetbal. 

Op donderdag 28 juni organiseren we een grote WK-voetbalquiz in de polyvalente zaal, deze start om 15.00u. De bewoners per afdeling nemen het tegen elkaar op.

Op verschillende afdelingen zullen de bewoners de kans krijgen om deel te nemen aan een pronostiek. Telkens de Rode Duivels een wedstrijd spelen zal men de kans krijgen om een pronostiek uit te brengen, de winnaars worden uiteraard beloond! 

Wedstrijden Rode Duivels:

- Maandag 18 juni: België – Panama om 17.00u

- Zaterdag 23 juni: België – Tunesië om 14.00u

- Donderdag 28 juni: Engeland – België om 20.00u  

rode duivels

Op donderdag 14 juni komt de bibliotheek van Deinze terug langs. De ergo-animator van de afdeling komt met de bewoners, wie wenst, naar de polyvalente zaal om enkele boeken te kiezen. Deze mogen 3 maanden bijgehouden worden tot het volgende bezoek van de bib. Er zijn ook boeken voorzien met een groot lettertype, waardoor ook bewoners met een visuele beperking kunnen lezen.

De maandelijkse tearoom gaat door op donderdag 21 juni, vanaf 14.30u in de polyvalente zaal. U kan er een heerlijk verse Brusselse wafel verkrijgen voor 2,5 euro. 
In de maanden juli en augustus is er naar jaarlijkse gewoonte geen tearoom. 

In de periode van april tot oktober nemen we onze bewoners wekelijks eens mee om een ritje maken met “De Max”. Dat is een comfortabele elektrische bakfiets, geïnspireerd op een Aziatische riksja, waarbij je twee passagiers-zitplaatsen vooraan hebt. Iemand van de ergo-animatie neemt een of twee passagiers mee voor een fietstochtje in en rond Deinze. Er wordt langs herinneringen gefietst, men ziet zaken van vroeger, men ervaart de natuur en men geniet opnieuw van geuren. Dit kunnen we realiseren dankzij het dienstencentrum Elfdorpen waar we de fiets mogen ontlenen.

fietsen de max