Onze animatie-activiteiten vindt u dag per dag op onze activiteitenlijst.
Download ze hier !

Vanaf de maand april starten we opnieuw met wekelijks naar de markt te gaan op woensdag. Dit enkel als het goed weer is.
Alsook de fietstochtjes met de fiets 'De Max' zullen opnieuw op regelmatige basis ingepland worden. 

de max    

De maandelijkse tearoom gaat door op donderdag 17 oktober. Dit vanaf 14.30u in de polyvalente zaal. 

U kan er een heerlijk verse Brusselse wafel verkrijgen voor 2,5 euro.

heyerick clara

Op maandag 23 september brengen we een bezoek aan de boerderij “De Campagne” te Drongen. Per afdeling kunnen er een 3-tal bewoners meegaan. De plaatsen zijn immers beperkt omwille van het vervoer met onze busjes. We richten ons bij deze activiteit vooral op bewoners met dementie. De uitstap is gratis.

Naar jaarlijkse gewoonte is er terug een modeshow in het najaar, dit op dinsdag 24 september. De firma Decostyle komt al jaar en dag naar ons woonzorgcentrum en heeft steeds een heel mooie collectie voor onze bewoners. Zowel voor dames als de heren.
Ook de familieleden zijn zeker van harte welkom. De namiddag start om 14.30u

Op donderdag 7 november zal er voor onze bewoners een hondenshow doorgaan. Bezoekers en personeelsleden kunnen hun hond meenemen en deze enkele opdrachtjes laten uitvoeren.
Iedereen is welkom in de polyvalente zaal vanaf 14u30.

hondjes

Op donderdag 28 november gaat de jaarlijkse playbackshow door in de polyvalente zaal. Dit wordt gegarandeerd een namiddag vol dans- en muziekoptredens van onze vrijwilligers, personeel en familie van bewoners. Inschrijven kan nog steeds via het animatieteam (mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). 

Iedereen is welkom vanaf 14u30!

playback